Team

Team Salon Natuurlijk.

Het Salon Natuurlijk. team bestaat uit 2 jonge enthousiaste professionals voor wie het een uitdaging is om u het ultieme wellness gevoel te laten beleven. Hieronder zullen wij onszelf kort voorstellen maar als u ons nou echt wilt leren kennen, dan moet u gewoon een keer langs komen op de Lage Hoek in Zwaag.

DEBBY

Als kind al wilde ik een eigen schoonheidsverzorgingscentrum en met Wellness Salon Natuurlijk. is deze wens uitgekomen. Begin 2000 heb ik op mijn 19e de stap naar het ondernemerschap genomen en sindsdien huur ik al enkele jaren ruimtes bij anderen. In 2006 was het tijd voor een nieuwe uitdaging, zelf een pand huren.

Voor mij is dit de kans om nu mijn visie op het vak eens echt neer te zetten. De belangrijkste aspecten van mijn aanpak zijn een natuurlijke werkwijze, het persoonlijke contact met de klant en het “wellness” gevoel creëren voor de klant.

Na het behalen van mijn diploma’s voor schoonheidsverzorging, pedicure en manicure aan de Noordhollandse Academie in Alkmaar heb ik de afgelopen jaren diverse cursussen en opleidingen gevolgd om mezelf te blijven ontwikkelen binnen het vakgebied. Ook in de toekomst zal ik dit zeker blijven doen.

Na ruim 15 jaar in de stad is het tijd voor een volgende stap. Een eigen plek in Zwaag. Mooier kan ik 2016 niet beginnen. Ik heb er ontzettend veel zin in!

LIANNE

Graag tot ziens bij Salon Natuurlijk!

Behandelingen

Natuurlijk.